Αυτά είναι τα μέλη του τουρκικού συνεργείου που ισχυρίζονται ότι συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη- Για τυπικό έλεγχο κάνουν λόγο οι ελληνικές Αρχές



Για άλλο ένα διπλωματικό επεισόδιο Ελλάδας - Τουρκίας κάνει λόγο το κρατικό πρακτορείο Anadolu, το οποίο μετέδωσε είδηση για σύλληψη Τούρκων δημοσιογράφων στην Αλεξανδρούπολη, το απόγευμα του Σαββάτου, θέμα που πρώτο δημοσιοποίησε το τηλεοπτικό δίκτυο της γείτονος TRT.




Για το περιστατικό, το Anadolu, υιοθετώντας τους ισχυρισμούς των μελών του τηλεοπτικού συνεργείου, μεταδίδει ότι το συνεργείο του TRT είχε μαζί του κάμερες για βιντεοσκόπηση κι έκανε γυρίσματα για την επέτειο της απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία. Οι ελληνικές Αρχές αντιλήφθηκαν το συνεργείο και ζήτησαν εξηγήσεις, με το Anadolu να αναφέρει πως κρατήθηκαν επί 3,5 ώρες στο τμήμα «χωρίς κανένα λόγο».


Μιλώντας στο Anadolu το ένα μέλος του συνεργείου, ανέφερε πως τους συνέλαβαν χωρίς εξηγήσεις και χωρίς να υπάρχει κάποια αιτία. Μάλιστα τόνισε πως δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά τέτοια συμπεριφορά, ακόμα και στις χώρες που… γενικά έχουν άσχημες συμπεριφορές.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις