Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία σήμερα στη Βεργίνα



Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 9 Ιουλίου. Αυτή τη φορά, το συλλαλητήριο διοργανώνεται για συμβολικούς λόγους στην περιοχή της Βεργίνας, στις 19:30.

«Η Βεργίνα επιλέχθηκε για να σταλεί το μήνυμα της ελληνικότητας της Μακεδονίας με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το ραντεβού δίνεται στην κεντρική πλατεία της περιοχής, ενώ από τη Θεσσαλονίκη πρόκειται να αναχωρήσουν λεωφορεία στις 5 το απόγευμα και συγκεριμένα από το Άγαλμα του Βενιζέλου (κόστος 7 ευρώ το άτομο).

Υπενθυμίζεται ότι συγκέντρωση για τη Μακεδονία θα πραγματοποιηθεί και στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην πόλη. Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 17.00, στο ξενοδοχείο Hyatt.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις