Είδος υπό... εξαφάνιση οι επιστροφές φόρου φέτος - Δικαιούται μόλις ένας στους δέκα φορολογούμενους



Μηδενικές είναι το 47,53% των φορολογικών δηλώσεων που έχουν υποβληθεί μέχρι σήμερα και ο αριθμός τους ανέρχεται στις 5.509.193. Οι φορολογούμενοι ούτε θα πληρώσουν κάποιο επιπλέον ποσό αλλά ούτε και θα λάβουν και επιστροφή.




Πολύ μικρός είναι ο αριθμός των φορολογουμένων που έχουν να λάβουν επιστροφή φόρου καθώς μόλις το 12,82% ή 704.170 φορολογούμενοι ή νοικοκυριά θα λάβουν επιστροφή φόρου κατά μέσο όρο 414 ευρώ.

Σημειώνεται ότι απομένουν πέντε ημέρες πριν να λήξει η προθεσμία για τη φετινή υποβολή των δηλώσεων μετά και την παράταση που έχει δοθεί μέχρι την Πέμπτη 26 Ιουλίου. Τις τελευταίες ημέρες η ροή υποβολής των δηλώσεων ξεπερνούσε σε ημερήσια βάση τις 75.000. Πάντως, οι φορολογούμενοι θα πρέπει να σπεύσουν, ειδάλλως κινδυνεύουν με πρόστιμα.



Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις