Ανοιχτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα και στη Θεσσαλονίκη



Ανοιχτά θα είναι σήμερα Κυριακή 1η Απριλίου τα εμπορικά καταστήματα και στη Θεσσαλονίκη, τα οποία λειτουργούν από την περασμένη Πέμπτη με βάση το πασχαλινό ωράριο.

Η νομοθεσία επιτρέπει στους καταστηματάρχες να ανοίξουν τα μαγαζιά τους με προτεινόμενο ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο το 11.00- 18.00.

Ωστόσο, επειδή σήμερα διεξάγεται και ο Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος", με τους δρομείς να τερματίζουν στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης, κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι το εγχείρημα για όσους αποφασίσουν να κατέβουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να κάνουν τα ψώνια τους. 

Σε μια προσπάθεια να γίνει από τους διοργανωτές του αγώνα το καλύτερο δυνατό για να "απελευθερωθεί" το κέντρο της πόλης όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ο Εμπορικός Σϋλλογος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Την Κυριακή των Βαΐων, 1 Απριλίου 2018, θα διεξαχθεί ο 13ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι ενταγμένη στους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου, η οποία ορίζει ότι ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ γίνεται την πρώτη Κυριακή του Απριλίου, κάθε χρόνο.

Την ίδια μέρα τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά, σύμφωνα με το νόμο.

Όπως κάθε χρόνο, η Θεσσαλονίκη θα κατακλυστεί από χιλιάδες κόσμο, πολίτες, μέλη της διοργάνωσης, αθλητές και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί τις εμπορικές επιχειρήσεις να δώσουν μια ευχάριστη γιορταστική ατμόσφαιρα στην αγορά μας, τιμώντας τους πολίτες της Θεσσαλονίκης και τους επισκέπτες της, προσφέροντας ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ και ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

Την Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Εξαγγέλλουμε «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ……….πτώσης τιμών»

Ψωνίζουμε από τα μαγαζιά της ωραιότερης πόλης
Γιορτάζουμε προσφέροντας χαμηλές τιμές
Τιμούμε τους καταναλωτές μας".

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις