Στα 55.000 ευρώ η ζημιά που προκάλεσε τουρκική ακταιωρός στο “ΓΑΥΔΟΣ”



Στα 55.000 ευρώ εκτιμάται η ζημία που προκλήθηκε στο Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης από την τουρκική ακταιωρό στην περιοχή των Ιμίων, σύμφωνα με έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή σε απάντηση ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Αντωνιάδη.

"Αναφορικά με το συμβάν του Πλοίου Ανοιχτής Θαλάσσης (ΠΑΘ 090) "ΓΑΥΔΟΣ" του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής από τουρκική ακταιωρό, σημειώνεται ότι το κόστος αποκατάστασης των φθορών που προκλήθηκαν ανέρχεται στις 55.000 ευρώ περίπου", αναφέρει ο κ. Κουρουμπλής.

Στην ερώτηση έχει απαντήσει εγγράφως και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς ενημερώνοντας ότι «οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΕΞ εξετάζουν κάθε πλευρά που αφορά την πιθανότητα διεκδίκησης οικονομικής αποζημίωσης για τις ζημιές που προκλήθηκαν στο Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης του Λιμενικού Σώματος, κατά το συμβάν της 12ης Φεβρουαρίου 2018».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις