Κινέζοι, Ρώσοι και Τούρκοι αγοράζουν σπίτια στην Ελλάδα



Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg, Ρώσοι, Τούρκοι και Κινέζοι κάνουν «ουρές» για να αγοράσουν ελληνικά ακίνητα. Συγκεκριμένα ο Ρώσος μεσίτης Τζορτζ Κατσμάζοφ έχει αγοράσει ήδη ένα ακίνητο στη χώρα μας και είναι έτοιμος να κινηθεί για άλλα πέντε έτσι ώστε να τα πουλήσει σε διεθνείς επενδυτές. Ο ίδιος δήλωσε πως «Η αγορά ακινήτων της Ελλάδας είναι μία από τις λίγες εναπομείνασες της Ευρώπης που δεν έχει ανακάμψει από την οικονομική κρίση του 2008» και εξήγησε πως πλέον σε χώρες όπως η Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία οι τιμές των ακινήτων φθάνουν τις τιμές της προ κρίσης εποχής.

Από την κινεζική πλευρά η Κάρι Λο, διευθύνουσα σύμβουλος της κινεζικής ιστοσελίδας ακινήτων Juwai ανέφερε πως «Η άποψή μας είναι ότι τα χειρότερα πέρασαν και αυτή είναι μία καλή στιγμή να εκμεταλλευθούμε τις χαμηλές τιμές και να επωφεληθούμε από μελλοντικά κέρδη καθώς η αγορά θα ανακάμπτει».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις