Φωτίου: Αυξήσεις στα οικογενειακά επιδόματα - «Παράθυρο» για βελτιώσεις στο μέρισμα



Να μπαίνουν συνεχώς στο σύστημα κάλεσε  τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.



Η κα. Φωτίου, μιλώντας στον ΣKAΪ, τόνισε ότι γίνονται συνεχείς διορθώσεις στα προβλήματα και στα στοιχεία των δικαιούχων, ώστε να αντιμετωπιστούν όλες οι αδικίες και τα προβλήματα.


Σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, είναι λογικό όταν οι δικαιούχοι ξεπερνούν τις 800.000 να υπάρχουν διάφορα προβλήματα. Στο τέλος όμως, είπε, όλοι οι δικαιούχοι θα πάρουν το κοινωνικό μέρισμα.


Η κα. Φωτίου διευκρίνισε πως όσοι φιλοξενούνται σε ιδρύματα δεν θα πάρουν το κοινωνικό μέρισμα.


Η υπουργός, αναφερόμενη στη χθεσινή διαπραγμάτευση με τους δανειστές, η οποία συνεχίζεται και σήμερα, είπε ότι με το κονδύλι των 160 εκατ. ευρώ επιπλέον, που θα εγκριθεί το 2018, τα οικογενειακά επιδόματα θα αυξηθούν, ωστόσο παραμένει ανοικτό και αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα το θέμα της περικοπής επιδομάτων για τρίτεκνους και πολύτεκνους, καθώς γίνεται ενιαίο για όλους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις