Γκρέμισε 8 σπίτια και καταστήματα Ελλήνων της Χειμάρρας το καθεστώς Ράμα – Ξεσπούν οργισμένοι οι κάτοικοι (ΒΙΝΤΕΟ)


Πρωτοδικείου Αυλώνος, που διέταξε το «πάγωμα» των κατεδαφίσεων στο πλαίσιο του επίμαχου σχεδίου ανάπλασης, οι αλβανικές Αρχές προχώρησαν σε νέες κατεδαφίσεις ακινήτων που ανήκουν σε μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας.

Μέχρι στιγμής έχουν κατεδαφιστεί οκτώ κτήρια, ενώ ένταση επικράτησε από νωρίς το πρωί με τους κατοίκους να προσπαθούν απεγνωσμένα να σταματήσουν τις μπουλντόζες και να σώσουν τις περιουσίες τους.

Το σκηνικό θυμίζει «κατάσταση πολιορκίας» όπως λένε οι κάτοικοι, με τους άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας να σχηματίζουν κλοιό γύρω από τις μπουλντόζες.

Δείτε το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου


 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις