Anonymous Greece: Την Τρίτη θα διαρρεύσουν 10 GB από κυβερνητικούς server

Anonymous Greece: Την Τρίτη θα διαρρεύσουν 10 GB από κυβερνητικούς server

Νωρίτερα είχαν γράψει στο Facebook ότι «Η ΤτΕ ήταν μια δοκιμή. Δεν ήταν ακριβώς επίθεση, ήταν προειδοποίηση! Τα χειρότερα έρχονται»

«Τα χειρότερα έρχονται» διαμηνύουν οι Anonymous Greece στις ελληνικές αρχές, μία ημέρα μετά την επίθεση που πραγματοποίησαν στην ιστοσελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, αλλά και στον δικτυακό τόπο της Τράπεζας της Ελλάδος.


Αφήνοντας ξεκάθαρα να φανεί ότι, πλέον, οι «παρεμβάσεις» τους θα λάβουν... καθημερινό χαρακτήρα, οι Anonymous έγραψαν σήμερα στην σελίδα τους στο Facebook: «Η ΤτΕ ήταν μια δοκιμή. Δεν ήταν ακριβώς επίθεση, ήταν προειδοποίηση! Τα χειρότερα έρχονται! #AnonymousGreece».




Λίγη ώρα αργότερα, επανήλθαν, «εκτοξεύοντας» νέες απειλές, αυτή τη φορά κατά του ΕΟΠΥΥ και της Τράπεζας Πειραιώς: ««ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Πρός: ΕΟΠΥΥ , Τράπεζα Πειραιώς. 2 Βάσεις δεδομένων είναι στα χέρια μας. Μία λάθος κίνηση και όλα θα δημοσιευθούν και θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας!». 





Αργότερα, οι Anonymous ενημέρωσαν πως την Τρίτη, θα διαρρεύσουν αρχεία 10 GB από κυβερνητικούς server, υποσχόμενοι πολλές εκπλήξεις.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις