Ποιες είναι οι δύο μεγάλες «εκπλήξεις» που κρύβει ο νέος σχεδιασμός του Facebook;

Ποιες είναι οι δύο μεγάλες «εκπλήξεις» που κρύβει ο νέος σχεδιασμός του Facebook;

H ροή ειδήσεων (news feed) του Facebook πρόκειται σύντομα να αποκτήσει νέο look

H ροή ειδήσεων (news feed) του Facebook πρόκειται σύντομα να αλλάξει, με δύο από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά της να αποκτούν ένα νέο look.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα, οι εικόνες προφίλ και το κουμπί του like θα αλλάξουν εμφάνιση μετά τον επανασχεδιασμό του site. Ειδικότερα, οι εικόνες προφίλ πρόκειται να γίνουν στρογγυλές από τετράγωνες, ενώ το κουμπί του like θα γίνει μεγαλύτερο, ώστε να πατιέται ευκολότερα. 

Επιπλέον, το διάσημο πλέον κουμπί με τον σηκωμένο αντίχειρα δεν θα είναι πλέον μαύρο, αλλά λευκό.

Άλλες αλλαγές του νέου σχεδιασμού είναι αναβαθμίσεις στον τρόπο σχολιασμού που θα επιτρέπουν σε κάποιον να διακρίνει πιο εύκολα ποια σχόλια είναι άμεσες απαντήσεις στην αρχική ανάρτηση, πιο ευδιάκριτες γραμματοσειρές, αυξημένη αντίθεση χρωμάτων και γενικότερα εικονίδια που είναι μεγαλύτερα και ευκολότερα στο πάτημα. 

Επίσης η προεπισκόπηση των συνδέσμων θα επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν περισσότερες λεπτομέρειες, προτού πατήσουν τελικά το link.

Οι αλλαγές πρόκειται να εφαρμοστούν τόσο στον ιστότοπο όσο και στην εφαρμογή για κινητές συσκευές. Όσο για το σκοπό του «λίφτινγκ», αυτός - σύμφωνα με τους υπεύθυνους της πλατφόρμας - είναι η διευκόλυνση της αλληλεπίδρασης των χρηστών με τον ιστότοπο και την εφαρμογή, με απρόσκοπτο σχολιασμό και επικοινωνία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις