Εργατικό δυστύχημα στο ορυχείο Καρδιάς στην Κοζάνη. Νεκρός πατέρας δύο παιδιών (ΦΩΤΟ)

Εργατικό δυστύχημα στο ορυχείο Καρδιάς στην Κοζάνη. Νεκρός πατέρας δύο παιδιών (ΦΩΤΟ)

Θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα στο ορυχείο Καρδιάς, σημειώθηκε, λίγο πριν τις 9 το πρωί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του kozan.gr,εργαζόμενος σε εργολάβο, ηλικίας, περίπου, 35 – 40 ετών, κάτοικος Πτολεμαΐδας, χειριστής ανυψωτικού μηχανήματος κλαρκ, που βρισκόταν στην πλατεία συναρμολόγησης, καταπλακώθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν ανατράπηκε το κλαρκ το οποίο χειριζόταν.



Φωτογραφία από το χώρο του εργατικού δυστυχήματος – στο Ορυχείο Καρδιάς – και το ανυψωτικό μηχάνημα κλαρκ, που ανετράπη και προκάλεσε το θάνατο του χειριστή του. Όπως αναφέρουν συνάδελφοί του, ο άτυχος εργαζόμενος ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών. Έρευνες για τις αιτίες του εργατικού δυστυχήματος διενεργεί η αστυνομία και ο Τομέας Πρόληψης Ατυχημάτων της ΔΕΗ ενώ αναμένεται και Επιθεωρητής από τη Θεσσαλονίκη, υπεύθυνος της Επιθεώρηση Μεταλλείων Βόρειας Ελλάδας.



kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις