Νέα απάτη στο Whatsapp!



Ένα μήνυμα - απάτη επιχειρεί να εξαπατήσει τους χρήστες της εφαρμογής "Whatsapp". Το εν λόγω μήνυμα, ζητάει από τους χρήστες να πληρώσουν για να ανανεώσουν την συνδρομή τους στην υπηρεσία.

Πολλοί χρήστες στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχουν λάβει μήνυμα στο λογαριασμό τους στη δημοφιλή εφαρμογή Whatsapp, το οποίο υποστηρίζει ότι η εγγραφή τους στην υπηρεσία έχει λήξει και πρέπει να πατήσουν σε ένα link προκειμένου να πληρώσουν 0.99 λίρες για να ανανεώσουν την εγγραφή τους.

Το μήνυμα αυτό ωστόσο, δεν είναι από την υπηρεσία αλλά από κάποιους που θέλουν εξαπατήσουν τους χρήστες του Whatsapp και να αποκτήσουν πρόσβαση στο σύστημά και τα δεδομένα τους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις