Συνέλαβαν δύο άτομα με 147 σπρέι παράλυσης!

Συνέλαβαν δύο άτομα με 147 σπρέι παράλυσης!

Ένας 25χρονος και ένας 22χρονος, από τον Άγιο Μαρίνο μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να μπουν στη χώρα μας

Υπήκοοι…Αγίου Μαρίνου, ενός από τα μικρότερα κράτη του κόσμου, ήταν τα δύο άτομα που συνέλαβαν στα ελληνοτουρκικά σύνορα οι αρχές, καθώς είχαν στο αυτοκίνητό τους 147 φιαλίδια σπρέι παράλυσης!

Πρόκειται για έναν 25χρονο και έναν 22χρονο, οι οποίοι μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να μπουν στη χώρα μας. Ωστόσο, κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί εντόπισαν, επιμελώς κρυμμένα, στο εσωτερικό του οχήματος, τα 147 σπρέι, τα οποία και κατάσχεσαν. 

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις