Το απόλυτο αστυνομικό εργαλείο! (vid)

Το απόλυτο αστυνομικό εργαλείο! (vid)

Ως γνωστόν οι εποχές είναι δύσκολες, και οι οικονομικές συνθήκες ασφυκτικές για τις περισσότερες ευρωπαϊκές κοινωνίες και δη αυτές του μαχητικού Νότου. Η ζήτηση είναι μεγάλη οπότε και η προσφορά απο τις εταιρείες κατασκευής όπλων κλπ πρόθυμη προς τις αστυνομικές αρχές.



Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Κοιτώντας το σχετικό όχημα στο ακόλουθο video, απευθείας ο νους μας έτρεξε στην πλατεία Συντάγματος και στις πολυπληθείς συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την παρατεταμένη λιτότητα, τα μέτρα εξαθλίωσης της κοινωνικής μάζας και όλα αυτά τα σχετικά που βιώνουμε σαν λαός τα τελευταία χρόνια.

Πρόκειται για ένα πολύ έξυπνο μηχάνημα της Αστυνομίας, το οποίο αποθεώνει τα υδραυλικά συστήματα που μπορεί να συγκεντρώνει ένα αυτοκινούμενο όχημα.

Ουσιαστικά το συγκεκριμένο τετράτροχο μπορεί να δημιουργήσει ένα απροσπέλαστο μεταλλικό φράγμα, σε περιπτώσεις όπως εκείνες που ζήσαμε κάποιους μήνες νωρίτερα στο κέντρο της πρωτεύουσας, όταν διαδηλωτές και ματ ήρθαν στα χέρια. Μήπως τελικά είναι απαραίτητο εργαλείο για την ελληνική αστυνομία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις