Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

SlotApp: Το νέο ελληνικό κοινωνικό δίκτυο που κάνει θραύση στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Γερό μπάσιμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει η νέα καινοτόμα ελληνική εφαρμογή, Slot App.
Έχοντας ως σύνθημα το "See through game", το Slot App έρχεται να "σπάσει τον πάγο" της επικοινωνίας, προκαλώντας τους νέους χρήστες να γνωριστούν μέσα από παιχνιδιάρικες και έξυπνες δοκιμασίες.
Αξίζει να σημειωθεί, πως σε μόλις τέσσερις μήνες ζωής, το Slot App έχει σκαρφαλώσει μέχρι και το νούμερο 15 στην κατηγορία social networking, κλέβοντας ήδη τις καρδιές των χρηστών.
5.jpg

Τι είναι λοιπόν το Slot App;
Πρόκειται για την πρώτη εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που συνδυάζει ταυτόχρονα μυστήριο, παιχνίδι, ανταγωνισμό και νέες γνωριμίες.
4.jpg
Αρχικά, όλα τα προφίλ είναι θολά και κλειδωμένα. H γνωριμία στο νέο κοινωνικό δίκτυο ξεκινά υποχρεωτικά με... παιχνίδι. Πιο πριν, υπάρχει το κλασικό "σκούντηγμα", που εδώ ονομάζεται "knock". Mέσα από τα παιχνίδια οι χρήστες "ανοίγονται" μεταξύ τους.
Συγκεκριμένα, στο Slot App ο χρήστης καλεί τον άλλο παίκτη (Sloter) να παίξει σε 8 δοκιμασίες, οι οποίες αποτελούνται από ερωτήσεις γνώσης, διασκεδαστικά παιχνίδια ταχύτητας και μνήμης.
8.jpg
Κάθε φορά που ο χρήστης κερδίζει ένα παιχνίδι, γνωρίζει κάτι για τον άλλον παίκτη. Κάθε φορά που κερδίζει ο άλλος παίκτης, μαθαίνει εκείνος κάτι από αυτόν, μέχρι να ξεκλειδωθούν απόλυτα και οι δύο και να γίνουν keychain. Τo keychain αποτελεί το έπαθλο των δοκιμασιών και "ελευθερώνει" τη λειτουργία του chat, κάτι που δίνει την δυνατότητα γνωριμίας των χρηστών.
Κατεβάστε το SlotApp δωρεάν στο App Store
Σύντομα θα είναι διαθέσιμο και στο Google Play.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!