Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Επίθεση με αέριο σε σταθμό τρένου στο Αμβούργο

Επίθεση με αέριο σε σταθμό τρένου στο Αμβούργο

Αναφορές για τουλάχιστον 6 τραυματίες, κυρίως με αναπνευστικά προβλήματα - Πάνω από 50 άτομα βρίσκονταν μέσα στον σταθμό - Ύποπτο όχημα φέρεται να «εκτόξευσε» δακρυγόνο - Καταδίωξη για δύο υπόπτους

Νέος συναγερμός για πιθανή τρομοκρατική επίθεση σήμανε την Παρασκευή στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Αμβούργο, λίγες ώρες μετά τον μετανάστη που επιτέθηκε με τσεκούρι, τραυματίζοντας 7 άτομα. Αυτή τη φορά υπάρχουν αναφορές για επίθεση με αέριο στον σταθμό του τρένου Sternschanze.



Όπως έγινε γνωστό, μεγάλες δυνάμεις της ομοσπονδιακής αστυνομίας και της αντιτρομοκρατικής έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή, ενώ πολλά ασθενοφόρα έχουν καταφτάσει, προκειμένου να μεταφέρουν τραυματίες, κυρίως με αναπνευστικά προβλήματα.



Σύμφωνα με πληροφορίες από τη γερμανική αστυνομία, το αέριο, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα είναι δακρυγόνο, προήλθε από αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει σε καίριο σημείο.

Μέσα στον σταθμό υπήρχαν πάνω από 50 άτομα, ενώ έχει καταφτάσει και μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής, προκειμένου να συνδράμει με τα εκπαιδευμένα μέλη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον έξι άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, ενώ γίνεται προσπάθεια να εκκενωθεί ο χώρος, καθώς υπάρχουν και πολλά μικρά παιδιά.

Η γερμανική αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμών των δραστών, εστιάζοντας σε δύο άτομα, τα οποία, όπως αναφέρουν τα γερμανικά Μέσα, έχουν αντοπιστεί και καταδιώκονται.









Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!