Η Chanel αποθεώνει την Ελλάδα σε ένα βίντεο για τις ομορφιές της

Η Chanel αποθεώνει την Ελλάδα σε ένα βίντεο για τις ομορφιές της
Η Chanel σε ένα νέο προϊόν της
αποφάσισε να υμνήσει την Ελλάδα και τις ομορφιές της.
«Ο ήλιος είναι παντού εδώ. Μερικοί το αποκαλούν μυστήριο... Είναι, όμως, απλά η ζωή... Ισως γι' αυτό οι άνθρωποι εδώ ζουν περισσότερο. Η Ελλάδα είναι όλα αυτά. Και τώρα ένα μέρος τους σας αποκαλύπτεται...» αναφέρει το βίντεο του παγκοσμίου κολοσσού της μόδας και των καλλυντικών.
Μάλιστα, στην έρευνα της έφτασε στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι που ζουν στις «μπλε ζώνες» ζουν περισσότερο, και αυτές οι περιοχές είναι η Κόστα Ρίκα, η Σαρδηνία και η Ελλάδα.
Ετσι, από την μελέτη προέκυψε το προϊόν περιποίησης προσώπου Blue Serum.
Και στο προϊόν συνδυάστηκαν πράσινος καφές από την Κόστα Ρίκα, ελιές από την Σαρδηνία και μαστιχόδεντρο από την Ελλάδα για το συγκεκριμένο καλλυντικό.
Το βίντεο της Chanel για την Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις