Θεσσαλονίκη: Την Κυριακή ολοκληρώνεται η διάνοιξη της δεύτερης σήραγγας του Μετρό

Θεσσαλονίκη: Την Κυριακή ολοκληρώνεται η διάνοιξη της δεύτερης σήραγγας του Μετρό

Tο πιο δύσκολο κομμάτι του μεγάλου έργου φτάνει αισίως στο τέλος του δήλωσε ο Πρόεδρος της Αττικό Μετρό 

Την Κυριακή ολοκληρώνεται η διάνοιξη και της δεύτερης σήραγγας της βασικής γραμμής του μετρό Θεσσαλονίκης.

Ένα χρόνο μετά την επανέναρξη των εργασιών διάνοιξης των δίδυμων σηράγγων, το πιο δύσκολο κομμάτι του μεγάλου έργου φτάνει αισίως στο τέλος του όπως επανέλαβε σήμερα στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ - ΜΠΕ. o πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε. Γιάννης Μυλόπουλος.

“Την Κυριακή συγκεκριμένα θα έχουμε την τελετή του ξετρυπήματος που λέμε, έτσι φτάνει δηλαδή και ο δεύτερος μετροπόντικας στο τέρμα του που ήταν το εργοτάξιο στο σταθμό Αναλήψεως” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μυλόπουλος επισημαίνοντας ότι ολοκληρώνεται με ασφάλεια το πιο αβέβαιο και δύσκολο κομμάτι ενός υπόγειου έργου το οποίο απαιτούσε χειρουργική ακρίβεια και προσοχή.

Ως «ένα έργο πιο εύκολο» χαρακτήρισε ο Γιάννης Μυλόπουλος τη διάνοιξη των δίδυμων σηράγγων στη γραμμή της Καλαμαριάς, οι εργασίες της οποίας ξεκινούν σύντομα. Στη Θεσσαλονίκη, υπολογίζεται ότι 250 χιλιάδες άνθρωποι θα κυκλοφορούν κάθε μέρα με το μετρό. Αντιλαμβάνεστε τι θα σημαίνει αυτό σε μείωση των αυτοκινήτων, υπολογίζουμε να κυκλοφορούν περίπου 80 χιλιάδες λιγότερα αυτοκίνητα”.

Πηγή seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις