Τη Δευτέρα 3 Απριλίου τα εγκαίνια των έργων στα Τέμπη

Τη Δευτέρα 3 Απριλίου τα εγκαίνια των έργων στα Τέμπη

Η ημερομηνία των εγκαινίων μετατέθηκε (είχε αρχικά προσδιοριστεί για την 1η του μήνα) προκειμένου να παραστεί και ο πρωθυπουργός

Τη Δευτέρα 3 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν τελικά τα εγκαίνια για την ολοκλήρωση των έργων στα Τέμπη και όχι την πρώτη ημέρα του Απριλίου, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά.
Συγκεκριμένα, η υπεύθυνη Τύπου της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ» Ειρήνη Ζαβρίδου είπε στο AΠΕ -ΜΠΕ: «Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, μας ενημέρωσαν ότι δεν θα μπορέσει να παραστεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στα εγκαίνια για την ολοκλήρωση των έργων στην κοιλάδα των Τεμπών, την πρώτη ημέρα του Απριλίου» και συμπλήρωσε: «Η τελετή εγκαινίων μετατίθεται για τη Δευτέρα 3 Απριλίου έτσι ώστε να μπορέσει να παραστεί και ο πρωθυπουργός».


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις