Άγρια καταδίωξη και σύλληψη 37χρονου που έκλεψε όχημα οδικής βοήθειας


Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα, όταν 37χρονος Ρομά έκλεψε όχημα οδικής βοήθειας και συνελήφθη μετά από άγρια καταδίωξη, που διήρκεσε αρκετή ώρα.

Ειδικότερα, στις 03:00, υπάλληλος εταιρείας οδικής βοήθειας ανέβασε στο ειδικό όχημα μια μοτοσικλέτα που είχε ακινητοποιηθεί, στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη με την Κηφισού και ετοιμαζόταν να αναχωρήσει.

Ξαφνικά εμφανίστηκε ο δράστης, ο οποίος μπήκε μόνος του στο όχημα και ξεκίνησε, ενώ ο υπάλληλος της εταιρείας δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Ο 37χρονος κατευθύνθηκε στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας , κινούμενος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ενώ αμέσως ξεκίνησε η καταδίωξή του από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. 

Ο δράστης έφτασε στη Λυκόβρυση, ενώ στη συνέχεια μπήκε στη λεωφόρο Δεκελείας, κινούμενος πάντα στο αντίθετο ρεύμα.

Σε κάποια στιγμή, αφού συγκρούστηκε με ένα ταξί και προκάλεσε ζημιές σε πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα, έπεσε πάνω σε μια κολώνα της λεωφόρου Δεκελείας. 

Τότε αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης συνέλαβαν τον 37χρονο Ρομά, ο οποίος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις