Ford: Σε ανοδική πορεία

Ford: Σε ανοδική πορεία

Οι πωλήσεις των επιβατικών της αυξήθηκαν κατά 2% ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο, κάνοντας το 2016 την καλύτερη χρονιά για τα επιβατικά Ford...

Οι Ευρωπαϊκές πωλήσεις της Ford αυξήθηκαν κατά 5% το 2016, φτάνοντας σχεδόν τα 1,4 εκατομμύρια οχήματα στις 20 παραδοσιακές Ευρωπαϊκές αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται.

Συγκεκριμένα λοιπόν, οι πωλήσεις της Αμερικανικής εταιρίας στις 50 Ευρωπαϊκές αγορές σημείωσαν άνοδο 4% το 2016, με 1,5 εκατομμύρια οχήματα. Το μερίδιο της Ford στις 50 Ευρωπαϊκές αγορές της παραμένει στο 7,7%, ενώ στις 20 παραδοσιακές Ευρωπαϊκές αγορές αντίστοιχα έπεσε κατά 0,1 ποσοστιαία μονάδα στο 7,9%. 

Οι πωλήσεις των επιβατικών της αυξήθηκαν κατά 2% ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο, κάνοντας το 2016 την καλύτερη χρονιά για τα επιβατικά Ford στις 20 Ευρωπαϊκές αγορές από το 2011. Οι πωλήσεις λιανικής και fleet μαζί αποτέλεσαν το 75% των πωλήσεων επιβατικών οχημάτων Ford το 2016, φέρνοντας τη μπροστά από το μέσο όρο της βιομηχανίας, στις πέντε καλύτερες παραδοσιακές Ευρωπαϊκές αγορές κατά δυο ποσοστιαίες μονάδες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις