Καιρός: Στην κατάψυξη η Βόρεια Ελλάδα - Αναλυτική πρόγνωση

Καιρός: Στην κατάψυξη η Βόρεια Ελλάδα - Πρόγνωση και προβλήματα

Η κακοκαιρία μπορεί να υποχωρεί όμως ο καιρός θα εξακολουθήσει να δείχνει τα δόντια του και τις επόμενες ημέρες με πολύ κρύο και παγετό κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα.
Η ΕΜΥ για σήμερα Παρασκευή προβλέπει τοπικές βροχές στα δυτικά και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βορειοδυτικά ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με συννεφιά. Το πρωί θα έχει ομίχλες ενώ η θερμοκρασία θα αρχίσει σιγά σιγά να ανεβαίνει αλλά το πρωί θα έχει παγετό στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Πιο αναλυτικά:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗΣυννεφιά από το πρωί και βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Ομίχλη το πρωί και θερμοκρασία από μείον 7 έως 6 βαθμούς. Στη Δυτική Μακεδονία κατά τόπους θα είναι 6 με 8 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Λίγη συννεφιά με βροχές που θα ενταθούν στα βόρεια. Μπορεί να χιονίσει στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς. Νοτιάδες 5 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από μειον 1 έως 13 βαθμούς. Στην Ήπειρο 5 με 7 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΣυννεφιά από το μεσημέρι που θα πυκνώσει. Τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη το πρωί. Νοτιάδες έως 4 μποφόρ και θερμοκρασία από μεον 1 έως 13 βαθμούς και στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗΣυννεφιά και εδώ από το μεσημέρι. Νοτιάδες έως 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 8 έως 16 βαθμούς.
Συννεφιά από το απόγευμα. Οι άνεμοι νοτιάδες έως 6 μποφόρ και θερμοκρασία απί 8 έως 16 βαθμούς. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗΣυννεφιά από το απόγευμα και νοτιάδες έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 7 έως 13 βαθμούς.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΒροχερός ο καιρός και ομίχλη το πρωί. Θερμοκρασία από μειον 5 έως 5 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις