Συνελήφθη ο καταζητούμενος «αρχηγός» του ελληνικού Κορλεόνε

Συνελήφθη ο  καταζητούμενος «αρχηγός» του ελληνικού Κορλεόνε

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε χθες το απόγευμα ο ένας από τους τρεις καταζητούμενους για συμμετοχή στη μεγάλη συμμορία των ρομά που είχε εξαρθρωθεί στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε σήμερα το απόγευμα ένας από τους τρεις καταζητούμενους για τη συμμετοχή του στη μαφία των Ρομά. Πρόκειται για ένα από τα τρία μεγάλα αφεντικά ο οποίος έμενε σε ένα σπίτι – ανάκτορο της Ελευσίνας και κυκλοφορούσε με μια πανάκριβη BMW. 

O ένας από τους τρεις αρχηγούς του επονομαζόμενου ελληνικού Κορλεόνε, συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή του Πειραιά και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αμαρουσίου. Ο
συγκεκριμένος φέρεται σύμφωνα με τη δικογραφία να ενημερώθηκε από αξιωματικό της Αστυνομίας και λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η επιχείρηση της Αστυνομίας την 1η Νοεμβρίου μαζί με τα άλλα δύο αφεντικά άρπαξαν από τις κρύπτες εκατομμύρια ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις