Εισαγγελική παρέμβαση για την απειλή δηλητηρίασης προϊόντων ευρείας κατανάλωσης

Εισαγγελική παρέμβαση για την απειλή δηλητηρίασης προϊόντων ευρείας κατανάλωσης

H εισαγγελέας θα διερευνήσει εάν προκύπτουν ενδείξεις διάπραξης του αδικήματος σε βαθμό κακουργήματος για δηλητηρίαση τροφίμων

Στο εισαγγελικό «μικροσκόπιο» μπαίνουν για τα καλά πλέον οι απειλές που δημοσιεύθηκαν στο Διαδίκτυο περί δηλητηρίασης προϊόντων ευρείας κατανάλωσης. Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση αυτή, με αφορμή το προειδοποιητικό μήνυμα για επαπειλούμενη δηλητηρίαση συγκεκριμένων προϊόντων γνωστών εταιρειών με αποτέλεσμα την απόσυρσή τους από τα ράφια του σούπερ μάρκετ.

Την έρευνα θα διενεργήσει η εισαγγελέας κυρία Χάιδω Ζούγρη, η οποία θα διερευνήσει εάν προκύπτουν ενδείξεις διάπραξης του αδικήματος σε βαθμό κακουργήματος για δηλητηρίαση τροφίμων.

Υπενθυμίζεται ότι οργάνωση αντιεξουσιαστικού χώρου ανακοίνωσε μέσω Δαδικτύου ότι αφαιρέθηκαν από τα σούπερ μάρκετ συσκευασμένα τρόφιμα και αναψυκτικά συγκεκριμένων εταιρειών, τα δηλητηρίασαν διοχετεύοντας χλωρίνη και υδροχλωρικό οξύ και θα το επανατοποθετούσαν στα ράφια μεγάλων αλυσίδων πολυκαταστημάτων. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις