Οι μυστικοί κωδικοί που αποκαλύπτουν τις κρυμμένες λειτουργίες του κινητού σου

Ζούμε στην εποχή που έχουμε όλοι κινητό τηλέφωνο, άλλοι μπορεί να προτιμάμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας- μόδας, άλλοι πάλι μπορεί να παραμένουμε πιστοί στα παλιά κινητά τηλέφωνα, ωστόσο όλοι πρέπει να γνωρίσουμε τις παρακάτω κρυφές λειτουργίες τους.
Για την καλύτερη χρήση του κινητού σου τηλεφώνου υπάρχουν οι παρακάτω κωδικοί, οι οποίοι δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη, εκτός από το πως ενεργοποιείς την απόκρυψη, αυτόν τον ξέρουμε και τον έχουμε χρησιμοποιήσει όλοι (παραδεχτείτε το, δεν είναι ντροπή).

Για τα περιβόητα IPHONE:

#31#: Απόκρυψη
Ναι εδώ δεν έχω να πω πολλά, γιατί πιθανότατα γνωρίζετε όλοι τη χρήση των συγκεκριμένων ψηφίων, αν πάλι όχι είναι για να αποκρύψετε τον αριθμό σας όταν καλείτε κάποιον/ α.
*#06#: Ταυτότητα συσκευής
Αυτός ο κωδικός είναι πραγματικά πολύ χρήσιμος, καθώς είναι κάτι σαν την ταυτότητα της συσκευής σας. Έτσι, σε περίπτωση κλοπής ή αν το χάσετε για την εύρεσή της είναι απαραίτητος ο μοναδικός κωδικός της συσκευής σας, τον οποίο μπορείτε να μάθετε χρησιμοποιώντας αυτά τα ψηφία.
*#30#: Απενεργοποιεί την αναγνώριση κλήσεων
Δεν μπορώ να καταλήξω αν αυτός ο κωδικός είναι χρήσιμος, καθώς ποιος δεν θα ήθελε να ξέρει ποιος τον καλεί. Αλλά σε περίπτωση που θέλετε να απενεργοποιήσετε την αναγνώριση κλήσεων υπάρχει τρόπος να το κάνετε.
*33*#: Απενεργοποιεί τις εξερχόμενες κλήσεις
Αν θέλετε για οποιονδήποτε λόγο να απενεργοποιήσετε τις εξερχόμενες κλήσεις, απλά πιέστε τα συγκεκριμένα πλήκτρα. Για να απενεργοποιήσετε τη συγκεκριμένη λειτουργία πιέστε #33*pin#.
*3370#: Ενεργοποίηση τη EFR κωδικοποίησης
Το EFR είναι η κωδικοποίηση που βελτιώνει την ποιότητα της ομιλίας, αν λοιπόν θέλετε να έχετε πεντακάθαρη επικοινωνία μπορείτε να την ενεργοποιήσετε. Να έχετε υπόψιν, ωστόσο, ότι η συγκεκριμένη λειτουργία μειώνει τη διάρκεια και τη ζωή της μπαταρίας. Για να απενεργοποιήσετε το EFR πατήστε #3370#.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις