Το 2016 σε μία εικόνα...

Το 2016 σε μία εικόνα...

Η γερμανική εφημερίδα "Bild" δημιούργησε μια εικόνα στην οποία αποτυπώνονται όλα τα γεγονότα που σημάδεψαν το 2016

Η γερμανική εφημερίδα "Bild" εμπνεύστηκε από τον τίτλο της (στα γερμανικά σημαίνει εικόνα) αποτυπώνοντας τα σημαντικότερα γεγονότα του έτους που μας αποχαιρετά.

Σε ένα σημείο η Άνγκελα Μέρκελ, μαυροντυμένη, με λίγα λουλούδια στο χέρι, αποτίει φόρο τιμής στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Βερολίνο. 

Ο ουρανός της εικόνας γέμισε αστέρια και προσωπικότητες: ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Γκίντο Βέστερβελε, ο Φιντέλ Κάστρο, ο Σίμον Πέρες, ο Μοχάμεντ Άλι όπως και τρεις σταρ της ποπ μουσικής, Ντέιβιντ Μπάουι , Τζορτζ Μάικλ και Prince. Όλοι έγιναν άγγελοι...

Η εικόνα όπου απεικονίζονται τα γεγονότα που σημάδεψαν το 2016 περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που ανακοινώνει μηδενικό επιτόκιο, τον Κριστιάνο Ρονάλντο που πανηγυρίζει με το τρόπαιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τις σεξουαλικές επιθέσεις στην Κολωνία παραμονή Πρωτοχρονιάς, τους κλόουν του τρόμου στις Απόκριες, τις απανωτές απεργίες των πιλότων της Lufthansa, το πρώην ζευγάρι του Χόλιγουντ, Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ και τέλος, το κατασκονισμένο αγόρι από το Χαλέπι στη Συρία, που συγκλόνισε όλο τον πλανήτη, περιμένοντας για τις πρώτες βοήθειες με ένα βλέμμα που δείχνει μία απέραντη απελπισία για τα όσα συμβαίνουν. 




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις