Πλέον το Facebook θα βρίσκει όλα τα "ανοιχτά" Wi-fi που υπάρχουν γύρω σας

Ποιο είναι το μυστικό για να βρίσκεστε περισσότερη ώρα στο διαδίκτυο και, κατά συνέπεια, στο Facebook; Να βρείτε Wi-fi για να συνδεθείτε.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα wersm, αυτό το νέο χαρακτηριστικό θα υπάρχει, πλέον, στην εφαρμογή του Facebook για το iOS, το οποίο θα ονομάζεται «Find Wi-Fi», και, όπως θα μαντέψατε ήδη, θα βρίσκει όλα τα wi-fi που είναι κοντά σας και είναι «ανοιχτά» στο κοινό.
Το επιπλέον αυτό χαρακτηριστικό θα βρίσκεται μέσα στην εφαρμογή, στο σημείο που λέει «more».
Μόλις το ενεργοποιήσετε το Facebook θα χρησιμοποιήσει το ιστορικό των τοποθεσιών που έχετε βρεθεί, μιας και με αυτόν τον τρόπο, η εφαρμογή θα μπορέσει να χτίσει μία βάση δεδομένων με τα wi-fi. Φυσικά, θα μπορείτε να σβήσετε αυτό το ιστορικό, όποτε θέλετε εσείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις