Αυτό είναι το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο για τα ΜΜΜ (φωτο)

Μετά την τηλεματική στα λεωφορεία και τρόλεϊ, που εφαρμόζεται ήδη με μεγάλη επιτυχία, το ηλεκτρονικό εισιτήριο βρίσκεται στην τελική ευθεία εφαρμογής του, και με τα δύο, να αποτελούν δύο έργα σταθμούς για τον εκσυγχρονισμό των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας, που χαράζουν μία νέα εποχή στη λειτουργία τους.
Η νέα κάρτα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου είναι έργο ΣΔΙΤ και θα αρχίσει να λειτουργεί στις αρχές του νέου έτους, με την εγκατάσταση και των ειδικών επικυρωτικών – ακυρωτικών μηχανημάτων, αλλά και αυτόματων μηχανημάτων έκδοσης καρτών.
Με το έργο αυτό θα αντικατασταθούν σταδιακά τα χάρτινα εισιτήρια από την ηλεκτρονική «έξυπνη κάρτα», βελτιώνοντας σημαντικά την πρόσβαση των επιβατών σε όλα τα Δημόσια Συγκοινωνιακά Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Παράλληλα, το έργο επιτρέπει στον ΟΑΣΑ να εφαρμόσει ευέλικτες πολιτικές κομίστρου προς όφελος των επιβατών, διαφυλάσσοντας ταυτόχρονα τα έσοδα του Ομίλου.
Δείτε την «έξυπνη» κάρτα:
ilektroniko
ilektroniko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις