Όλες οι νέες τιμές των ΙΧ στον υπολογιστή σας!

Όλες οι νέες τιμές των ΙΧ στον υπολογιστή σας!

Αναλυτικοί και ανανεωμένοι τιμοκατάλογοι για τα όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς. Πίνακες ανά εταιρεία.

Με το λανσάρισμα καινούργιων μοντέλων, αλλά και νέες μειωμένες τιμές που προκύπτουν κυρίως από τη μείωση του ΕΤΤ στα μικρά ΙΧ λόγω των πρόσφατων αλλαγών στη φορολογία, οι εταιρείες προσπαθούν να δελεάσουν το αγοραστικό κοινό και να πετύχουν τους στόχους τους.
Η αγορά παρά τις όποιες δυσκολίες και το όχι και τόσο θετικό κλίμα δείχνει να «κρατάει», καθώς ήδη μέχρι και τον Σεπτέμβριο έχουν σημειωθεί 63.216 ταξινομήσεις που είναι αυξημένες κατά 8,6% σε σχέση με πέρσι.
Στο link που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τις τιμές και τις προσφορές που έχουν ανακοινωθεί από κάθε εταιρεία για το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις