Σύροι, Γεωργιανοί και Έλληνες οι συλλήφθεντες κατά τη χτεσινή αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή της Ροτόντας

Τρεις Σύροι, δύο Έλληνες και δύο Γεωργιανοί ήταν οι συλληφθέντες κατά την χθεσινή αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου (Ροτόντα) στη Θεσσαλονίκη.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (18,20) γραμμάρια κάνναβης.
Στο μεταξύ στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πάταξη της διακίνησης ναρκωτικά δικυκλιστές αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν ακόμα 7 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα χθες το μεσημέρι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν 45χρονη Ελληνίδα, διότι στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- (2) δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους (571) γραμμαρίων,
- (1) κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές της και
- (155) ευρώ, προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Παράλληλα συνελήφθησαν από δικυκλιστές αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή Χαριλάου, δύο Έλληνες ηλικίας 27 και 23 ετών, διότι κατείχαν από κοινού μία συσκευασία κάνναβης βάρους (53,8) γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του 23χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (112) κροτίδες.
Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις