Γιούνκερ: Η Τουρκία να μην υποβαθμίζει τις προειδοποιήσεις για τις ενταξιακές συνομιλίες

Γιούνκερ: Η Τουρκία να μην υποβαθμίζει τις προειδοποιήσεις για τις ενταξιακές συνομιλίες

Απέρριψε τις απειλές του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ως προς τον τερματισμό της εφαρμογής της συμφωνίας για τους πρόσφυγες, με την ΕΕ

Η Τουρκία θα πρέπει να λάβει υπόψη της, τις προειδοποιήσεις της ΕΕ σχετικά με τη διακοπή των συνομιλιών ένταξης και να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούν οι Βρυξέλλες, δήλωσε σε σημερινή συνέντευξή του σε βελγική εφημερίδα, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Ο Γιούνκερ τόνισε ότι η ψηφοφορία της Πέμπτης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την αναστολή των συνομιλιών με την Άγκυρα δεν πρέπει να υποτιμηθεί, παρά το γεγονός ότι δεν είναι δεσμευτική, “θα παράγει αποτελέσματα στις πρωτεύουσες” των ευρωπαϊκών χωρών που αποφασίζουν για την ένταξη, δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στην εφημερίδα “ La Libre Belgique” του Βελγίου.

Παράλληλα, ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ , απέρριψε τις απειλές του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ως προς τον τερματισμό της εφαρμογής της συμφωνίας για τους πρόσφυγες, με την ΕΕ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις