Πέντε Αλβανοί πέρασαν 74 κιλά χασίς από τα σύνορα

Πέντε Αλβανοί πέρασαν 74 κιλά χασίς από τα σύνορα

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες Αλβανοί προσήχθησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς

Ούτε ένας, ούτε δυο, αλλά πέντε Αλβανοί, όλοι τους μη νόμιμοι μετανάστες, ανέλαβαν τη μεταφορά ενός ακόμη μεγάλου φορτίου με χασίς από τα καρτέλ των «βαρόνων» της πατρίδας τους προς το ελληνικό έδαφος. Μάλιστα, το μετέφεραν στους... ώμους περνώντας τα σύνορα πεζή!

Οι αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής που έκαναν νυχτερινή περιπολία σε μια δύσβατη δασική περιοχή της Φλώρινας, αντιλήφθηκαν τους πέντε αλλοδαπούς που είχαν περάσει παράνομα στη χώρα από μη νομοθετημένο σημείο της μεθορίου και δεν άργησαν να τους εγκλωβίσουν και να τους ακινητοποιήσουν. Στους πέντε σάκους που είχαν μαζί τους, βρήκαν 53 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 74 κιλών και 144 γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες Αλβανοί προσήχθησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, ο οποίος τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, για να εξακριβωθεί σε ποιους θα παρέδιδαν το παράνομο φορτίο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις