Διαθέσιμη η εφαρμογή του Instagram για Windows 10



Η επίσημη εφαρμογή του Instagram για smartphones με Windows 10 Mobile κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο, ωστόσο οι χρήστες PC με το τελευταίο λειτουργικό σύστημα της Microsoft έπρεπε να περιμένουν λίγο περισσότερο.

Πλέον, όπως αναφέρει το gr.pcmag.com, το Instagram app διατίθεται και για τη desktop πλατφόρμα της Microsoft μέσω του Windows Store, ενώ επιτρέπει στον χρήστη να παρακολουθεί το feed του, να ελέγχει τα μηνύματά του, αλλά και να στέλνει νέα, να προβαίνει σε αναζήτηση περιεχομένου και γενικά να αξιοποιεί τη λειτουργικότητα της πλατφόρμας, σχεδόν όπως και στην mobile εφαρμογή.

Από την άλλη, το app χαρακτηρίζεται και από ορισμένες ελλείψεις: Για παράδειγμα, προκειμένου να δημοσιεύσει κάποιος μια νέα φωτογραφία, θα πρέπει να διαθέτει οπωσδήποτε συσκευή με οθόνη αφής, περιορίζοντας έτσι την πρόσβαση στη συγκεκριμένη βασική λειτουργία σε tablets με Windows 10 ή ορισμένα laptop.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις