Ένα ακόμα ρεκόρ έσπασε ο Μέσι



Εντυπωσιακή ήταν η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην αγωνιστική δράση.

Ο Αργεντίνος επιθετικός επέστρεψε, σκόραρε κι έσπασε ρεκόρ, αφού έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα εντός έδρας γκολ στη La Liga και έδειξε πανέτοιμος για το ντέρμπι με τη Σίτι.

Το γκολ απέναντι στη Λα Κορούνια ήταν το 180ο γκολ στο Καμπ Νου, αφήνοντας πίσω του τον Τέλμο Θάρα που είχε 179 εντός έδρας με την Αθλέτικ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι 4ος στη σχετική λίστα με 150 γκολ στο Μπερναμπέου για τη La Liga.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις