Με Β. Παπακωνσταντίνου τέρμα στα ηχεία τα έσπασε όλα κάτω από τοπικό κανάλι στην Κοζάνη (ΦΩΤΟ)

Με Β. Παπακωνσταντίνου τέρμα στα ηχεία τα έσπασε όλα κάτω από τοπικό κανάλι στην Κοζάνη (ΦΩΤΟ)

Με το όχημα του έριξε δέντρο, φανάρι και προκάλεσε ζημιές στο κέντρο της Κοζάνης.

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε σήμερα τα ξημέρωματα ένας οδηγός που με το όχημα του ξέφυγε της πορείας και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, παρεσύροντας ο,τι βρήκε στο πέρασμα του. Το περιστατικό συνέβη κάτω από το κανάλι Top Channel.

Οι ζημιές που προκλήθηκαν από την τρελή πορεία του οχήματος ήταν πολλές μιας και παρέσυρε τον φωτεινό σηματοδότη, τα κάγκελα και τα κολονάκια του πεζοδρομίου, έναν κάδο απορριμάτων, ακόμη και το δέντρο, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός άκουγε Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο όχημα του, την ώρα του τροχαίου και προφανώς θα είχε πιεί λίγο παραπάνω.

Παραλίγο θα έμπαινε και σε βιτρίνα καταστήματος αλλά ευτυχώς σταμάτησε, ενώ δεν κινδύνεψε και κανένας πεζός.







Με πληροφορίες από το Kozanilife.gr και Kozanimedia.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις