Μπουτάρης: Αναγκαστικά θα πάω στα εγκαίνια της ΔΕΘ - Δεν θα κάνω τον γραφικό

Θα παραστεί τελικά στα εγκαίνια της 81ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης.
O κ. Μπουτάρης, μιλώντας για το εάν θα παραστεί ή όχι τελικά στα εγκαίνια, καθώς έγινε αρκετός λόγος τις τελευταίες ημέρες, υποστήριξε στο ''Πρακτορείο 104,9 FM'':
''Αυτό είναι μέσα στα ελαφρόμυαλα που αρπάζουν οι δημοσιογράφοι. Είχα πει πως σκέφτομαι να μην παραστώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας γι' αυτό το μπάχαλο που γίνεται στην πόλη. Δεν είναι καινούριο, όλοι παραπονιούνται. Δεν είμαι όμως κανένας χαζός να μην πάω και να κάνω τον γραφικό. Έκανα μια γύρα από τους επαγγελματικούς φορείς και είδα ότι οι πιο πολλοί δεν είναι αυτής της γνώμης. Εάν ήταν όλοι να μην πάμε σε ένδειξη διαμαρτυρίας γι' αυτό που γίνεται στην πόλη, για την κατάσταση που επικρατεί γενικότερα. Αναγκαστικά θα πάω κι εγώ στα εγκαίνια διότι ως δήμαρχος δεν μπορώ να μην πάω''.
Ερωτηθείς, τέλος, εάν έχει αποφασίσει τυχόν αλλαγές στις αντιδημαρχίες, ώστε να λειτουργήσει καλύτερα η διοίκησή του σε αυτή τη δεύτερη θητεία, ο κ.Μπουτάρης απάντησε πως ''έχω ξεκινήσει μια σειρά συναντήσεων και μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα έχουμε ξεκάθαρη κατάσταση''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις