Επεισοδιακή καταδίωξη διακινητών βορειοδυτικά της Ρόδου

Επεισοδιακή καταδίωξη διακινητών βορειοδυτικά της Ρόδου
Επεισοδιακή καταδίωξη τριών διακινητών, που επέβαιναν σε ταχύπλοο, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στον όρμο της Ιαλυσού, βορειοδυτικά της Ρόδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ταχύπλοο, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις διακινητές, Γεωργιανοί υπήκοοι, φέρεται να είχε αποβιβάσει νωρίτερα μετανάστες σε ερημική παραλία του νησιού. Όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των λιμενικών, ανέπτυξε ταχύτητα στην προσπάθειά του να αποφύγει τον έλεγχο, ενώ εκτελώντας επικίνδυνους ελιγμούς αποπειράθηκε να εμβολίσει επανειλημμένα το σκάφος του λιμενικού σώματος.
Παρά τις διαρκείς προειδοποιήσεις το ταχύπλοο δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις. Έγινε ρίψη προειδοποιητικών βολών προς την εξωλέμβια μηχανή του σκάφους από στελέχη του λιμενικού σώματος – όπως υπαγορεύουν οι κανόνες εμπλοκής σε τέτοιες περιπτώσεις – με αποτέλεσμα τον εξοστρακισμό σφαίρας και τον τραυματισμό του ενός εκ των επιβαινόντων διακινητών στο χέρι.
Το ταχύπλοο ακινητοποιήθηκε, επιβιβάστηκαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος και συνέλαβαν τους τρεις αλλοδαπούς. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ρόδου, ενώ οι άλλοι δύο κρατούνται για προανάκριση στο λιμεναρχείο.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις