Στη ΔΕΘ για πρώτη φορά οι Ειδικές Δυνάμεις (ΦΩΤΟ)

Στη ΔΕΘ για πρώτη φορά οι Ειδικές Δυνάμεις (ΦΩΤΟ)

...φιλοξενούνται σε ειδικό εκθεσιακό χώρο 

Για πρώτη φορά συμμετέχουν οι Ειδικές Δυνάμεις στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, από σήμερα μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου και φιλοξενούνται σε ειδικό εκθεσιακό χώρο 

που έχει διατεθεί για το σκοπό αυτό.

Η συμμετοχή των Ειδικών Δυνάμεων στην 81η ΔΕΘ στοχεύει στην ανάδειξη του σημαντικού έργου που επιτελείται στην εκπαίδευση του προσωπικού και στις δράσεις κοινωνικής προσφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις