Με λεωφορείο έφερνε ηρωίνη από την Αλβανία

Με λεωφορείο έφερνε ηρωίνη από την Αλβανία

Το δρομολόγιο του «λευκού θανάτου» πήρε τέλος όταν η 42χρονη έφτασε στην Κακαβιά για να περάσει στο ελληνικό έδαφος

Με το λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο από το Φιέρι της Αλβανίας προς την Αθήνα μετέφερε σημαντική ποσότητα ηρωίνης από την πατρίδα της μία 42χρονη αλλοδαπή, αλλά το δρομολόγιο του «λευκού θανάτου» πήρε τέλος όταν έφτασε στην Κακαβιά για να περάσει στο ελληνικό έδαφος.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και οι υπάλληλοι του Τελωνείου έκαναν «φύλλο και φτερό» το λεωφορείο, καθώς είχαν πληροφορίες ότι κάποιος από τους επιβάτες θα μετέφερε ναρκωτικά. Κατά τον έλεγχο που έγινε στην 42χρονη Αλβανίδα, βρήκαν στην κατοχή της ηρωίνη βάρους 54,7 γραμμαρίων σε μορφή «βράχου», η οποία κατασχέθηκε.

Η αλλοδαπή συνελήφθη και ανακρίνεται για να εξακριβωθεί αν θα πωλούσε μόνη της τα ναρκωτικά ή θα τα παρέδιδε σε συνεργούς της στην Ελλάδα. Μόλις ολοκληρωθεί η προανάκριση, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενη για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις