Οι Κινέζοι επιστρέφουν: Ολοκλήρωσαν γέφυρα που βρίσκεται 565 μέτρα πάνω από ποταμό


Δεν πτοήθηκαν από το κλείσιμο της μεγαλύτερης γυάλινης γέφυρας και προχώρησαν στην κατασκευής της υψηλότερης γέφυρας στον κόσμο

Απτόητοι συνεχίζουν τις κατασκευές έργων φαραωνικού μεγέθους οι Κινέζοι.

Λίγες ημέρες μετά το κλείσιμο της μεγαλύτερης γυάλινης γέφυρας στον κόσμο με την επίσημη δικαιολογία ότι η προσέλευση ηταν πολύ μεγαλύτερη από αυτή που αναμενόταν, Κινέζοι μηχανικοί το Σάββατο έβαλαν το τελευταίο «λιθαράκι» στην υψηλότερη γέφυρα του κόσμου.

Η γέφυρας Beipanjiang στην που βρίσκεται στην επαρχία Γκουιζού στη νοτιοδυτική ορεινή Κίνα βρίσκεται 565 μέτρα πάνω από το έδαφος.

Με μήκος 1,341 μέτρα θα βοηθά τους οδηγούς να «κόβουν δρόμο» καθώς απόσταση που μέχρι σήμερα γινόταν σε 5 ώρες, πλέον θα γίνεται σε δύο.

Η γέφυρα Beipanjiang αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία στο τέλος του 2016.













Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις