Δράμα: Τρία χέρια άλλαξε αυτοκίνητο που εκλάπη το 2012!

Δράμα: Τρία χέρια άλλαξε αυτοκίνητο που εκλάπη το 2012!

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε όταν το όχημα πήγε για επισκευή σε συνεργείο

«Μπαλάκι» μεταξύ τριών Ελλήνων είχε γίνει το Ι.Χ. αυτοκίνητο που ακόμη και ο ιδιοκτήτης του είχε... ξεχάσει, αφού είχαν περάσει περισσότερα από τέσσερα χρόνια από τότε που εκλάπη από την πόλη της Δράμας! Η υπόθεση εξιχνιάστηκε όταν το όχημα πήγε για επισκευή σε συνεργείο.

Οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας, που είχαν ξεκινήσει μετά την κλοπή στις 23 Ιουλίου του 2012, δεν σταμάτησαν ποτέ. Και απέδωσαν καρπούς, όταν εντόπισαν το κλεμμένο Ι.Χ. σε ένα σε συνεργείο σε περιοχή της Δράμας, όπου το είχε μεταφέρει για λόγω βλάβης ο τελευταίος... αγοραστής του! Ο 50χρονος άνδρας εντοπίστηκε και αποκάλυψε ότι το είχε αγοράσει πρόσφατα από έναν 45χρονο.

Ο «πωλητής» ανακρίθηκε από τους αστυνομικούς και υπέδειξε έναν 51χρονο από τον οποίο είχε αγοράσει το Ι.Χ. στις αρχές του έτους. Αυτός ήταν και ο δράστης της κλοπής, που... βαρέθηκε το αυτοκίνητο και σκέφτηκε να βγάλει κέρδος από αυτό πουλώντας το! Στην δικογραφία που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ο 51χρονος κατηγορείται για κλοπή και οι άλλοι δυο για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις