Καλλιεργούσε εκατοντάδες χασισόδεντρα στη Φλώρινα

Καλλιεργούσε εκατοντάδες χασισόδεντρα στη Φλώρινα

Δεν υπήρχε τρόπος διαφυγής για έναν 34χρονο χασισοκαλλιεργητή, που διαπίστωσε ξαφνικά ότι… ξεφύτρωναν από παντού αστυνομικοί οι οποίοι είχαν σχηματίσει κλοιό γύρω από την μεγάλη φυτεία του

Δεν υπήρχε τρόπος διαφυγής για έναν 34χρονο χασισοκαλλιεργητή, που διαπίστωσε ξαφνικά ότι… ξεφύτρωναν από παντού αστυνομικοί οι οποίοι είχαν σχηματίσει κλοιό γύρω από την μεγάλη φυτεία που περιποιούνταν σε δύσβατο και δασώδες σημείο της περιοχής του Αμυνταίου στη Φλώρινα.

Ο δράστης συνελήφθη μέσα στον περιφραγμένο χώρο, όπου καλλιεργούσε 374 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,50 εκατοστών ως 2,7 μέτρων, τα οποία ξεριζώθηκαν. Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν η δεξαμενή νερού που είχε εγκαταστήσει για να ποτίζει τη φυτεία και πλαστικά μπουκάλια, φτυάρια, γάντια και άλλα εργαλεία για την καλλιέργεια.

Στο σπίτι και το κατάστημά του, ο 34χρονος φύλαγε 53,2 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης και 21 αποξηραμένα φύλλα κάνναβης που επίσης κατασχέθηκαν και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, που του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

*** Μια μίνι φυτεία από τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,60 ως 2,20 μέτρων καλλιεργούσε στο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης ένας 36χρονος που συνελήφθη με επιχείρηση των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών. Ο δράστης, που είχε πάνω του δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,8 γραμμαρίων, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις