Γαλλία: Βρέθηκαν 370 κιλά κοκαΐνης σε εργοστάσιο της Coca Cola

Γαλλία: Βρέθηκαν 370 κιλά κοκαΐνης σε εργοστάσιο της Coca Cola

Ο εισαγγελέας του Τουλόν, Χαβιέρ Ταραμπέξ, εκτιμά πως η αξία της κατασχεθέντας κοκαΐνης ανέρχεται στα 50 εκατομμύρια ευρώ

Μπορεί να μοιάζει με αστυνομικό σενάριο, όμως αληθεύει το γεγονός πως εργαζόμενοι σε εργοστάσιο της Coca-Cola στη Γαλλία, βρήκαν 370 κιλά κοκαΐνης κρυμμένα σε κοντέινερ, και ειδοποίησαν αμέσως τις Αρχές.

Το κοντέινερ βρέθηκε την Πέμπτη στο εργοστάσιο στο Signes, κρυμμένο ανάμεσα σε συμπυκνωμένο χυμό πορτοκαλιού, που απεστάλη από την Νότια Αμερική, αναφέρει η εφημερίδα Nice Matin.

Η ποσότητα που εντοπίστηκε είναι μία από τις μεγαλύτερες που κατασχέθηκαν ποτέ στην ηπειρωτική Γαλλία.

Ο εισαγγελέας του Τουλόν, Χαβιέρ Ταραμπέξ, εκτιμά πως η αξία της κατασχεθέντας κοκαΐνης ανέρχεται στα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Δύο ύποπτοι έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Πάντως, το γεγονός πως η κοκαΐνη βρέθηκε σε εργοστάσιο της Coca Cola δεν άφησε αδιάφορους τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη Γαλλία, οι οποίοι έσπευσαν να μοιραστούν την είδηση στο διαδίκτυο, με κάποιον χρήστη να γράφει «Το μυστικό συστατικό της Coca – Cola επιτέλους αποκαλύπτεται».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις