Χάκαραν λογαριασμό της ΝΑSA στο Τwitter - Το "ροζ" tweet που εμφανίστηκε

Χάκαραν λογαριασμό της ΝΑSA στο Τwitter - Το ροζ tweet που εμφανίστηκε

Άφωνοι έμειναν εκατομμύρια χρήστες του Twitter όταν είδαν ότι ένας από τους επίσημους λογαριασμούς της NASA tweetαρε τη φωτογραφία μιας γυναίκας με σέξι εσώρουχα.

Πρόκειται για τον λογαριασμό που ενημερώνει τους χρήστες του Twitter για τα νέα των αποστολών Kepler και K2. Αντί όμως να τους ενημερώσει για κάποια νέα ανακάλυψη, εμφανίστηκε ως νέο tweet η φωτογραφία μιας γυναίκας που φορούσε κόκκινα αποκαλυπτικά εσώρουχα, με τη λεζάντα "περιμένοντας εσένα"...








Λίγο αργότερα οι διαχειριστές του λογαριασμού κατάλαβαν τι συνέβη και εξήγησαν στους followers:

"Ο λογαριασμός μας βρέθηκε προσωρινά σε κίνδυνο. Επιστρέψαμε, έτοιμοι να σας ενημερώσουμε για νέες ανακαλύψεις στους πλανήτες". Φαίνεται λοιπόν πως κάποιος κατάφερε να χακάρει τον λογαριασμό της NASA και σκέφτηκε να ποστάρει αυτό το "ροζ" tweet για να προκαλέσει σάλο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις