Νέα κτηνωδία του ISIS: Εκτέλεσαν ποδοσφαιριστές μπροστά σε παιδιά

Νέα κτηνωδία του ISIS: Εκτέλεσαν ποδοσφαιριστές μπροστά σε παιδιά

Φρίκη προκαλούν οι εικόνες από τη νέα κτηνωδία των τζιχαντιστών, οι οποίοι ξεπερνώντας κάθε όριο, εκτέλεσαν τέσσερις γνωστούς ποδοσφαιριστές στη Συρία, μπροστά στα έντρομα μάτια μικρών παιδιών.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στη Ράκα, την ώρα που τα θύματα αγωνίζονταν στη δημοφιλή συριακή ομάδα Αλ Σαμπάμπ.

Οι σκληρές φωτογραφίες μετά την εκτέλεση των παιδιών, στις οποίες μικρά παιδιά φαίνεται να περιεργάζονται τις σορούς τους, δημοσιεύθηκαν σε λογαριασμό του ISIS στο Twitter.


Σύμφωνα με τη Daily Mail πρόκειται για τους Osama Abu Kuwait, Ihsan Al Shuwaikh, Nehad Al Hussen και Ahmed Ahawakh, οι οποίοι εκτελέστηκαν καθώς κατηγορήθηκαν για κατασκοπεία.


Υπενθυμίζεται ότι το ISIS απαγόρευσε τη διεξαγωγή αθλητικών διοργανώσεων, όταν κατέλαβε τη Ράκα, πριν από δύο χρόνια.



Πηγή: dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις