Πώς το Facebook σχεδιάζει να «χτυπήσει» το Snapchat

Πώς το Facebook σχεδιάζει να «χτυπήσει» το Snapchat

Το Facebook ετοιμάζει μια νέα αλλαγή για τους χρήστες του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Τelegraph, θα εισαγάγει μια νέα λειτουργία στο τσατ του, η οποία θα καταστρέφει αυτόματα το περιεχόμενο που ανταλλάσσουν οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους. Κατ’ αυτόν τον τρόπο θα διαφυλάσσονται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του Facebook.

Με τη συγκεκριμένη αλλαγή, οι υπεύθυνοι του κορυφαίου μέσου κοινωνικής δικτύωσης σκοπεύουν να «χτυπήσουν» την εφαρμογή Snapchat, η οποία προσέφερε πρώτη το πλεονέκτημα της άμεσης διαγραφής των ανταλλασσόμενων μηνυμάτων.



Πηγή:telegraph.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις