Video: Τα κατάφεραν στα crash tests τα Giulia, Ateca, Tiguan;

Video: Τα κατάφεραν στα crash tests τα Giulia, Ateca, Tiguan;

Τα αποτελέσματα από τρία νέα μοντέλα, ένα μεσαίο sedan και δύο SUV, ανακοίνωσε ο Euro NCAP. Ο ανεξάρτητος οργανισμός υπέβαλε σε δοκιμές με βάση τα νέα πιο αυστηρά κριτήρια την Alfa Romeo Giulia, το Seat Ateca και το Volkswagen Tiguan.

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Και τα τρία εξασφάλισαν τη μέγιστη επιβράβευση των 5 αστέρων, καθώς παρέχουν υψηλού επιπέδου παθητική ασφάλεια και ταυτόχρονα έχουν στο στάνταρ εξοπλισμό τους ηλεκτρονικά συστήματα και στις 28 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου θα διατίθενται.

Η Giulia πήρε 98% στην προστασία ενήλικων επιβατών, 81% σε αυτή των παιδιών, 69% στην προστασία πεζών και 60% για τα συστήματα ασφαλείας. Τα αντίστοιχα ποσοστά για το Ateca είναι 93-84-71-60 και για το Tiguan 96-84-72-68.

Από φέτος, ο Euro NCAP εφαρμόζει «διπλή αξιολόγηση» για τα αυτοκίνητα. Μία με βάση το στάνταρ εξοπλισμό ασφαλείας και μία (αν το ζητήσουν οι κατασκευαστές) με το προαιρετικό. Αυτό βέβαια δεν ήταν αναγκαίο να γίνει στην περίπτωση των Giulia, Ateca, Tiguan καθώς και τα τρία έχουν πλούσιο εξοπλισμό (όπως αυτόνομη πέδηση) ακόμη και στη βασική έκδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις