Ανοικτή στο TAXISnet η εφαρμογή ελέγχου της αίτησης Α21 για τα επιδόματα του ΟΓΑ

Ανοικτή στο TAXISnet η εφαρμογή ελέγχου της αίτησης Α21 για τα επιδόματα του ΟΓΑ

Άνοιξε στο TAXISnet η εφαρμογή ελέγχου της αίτησης Α21 για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ μόνο για όσους έχουν ήδη υποβάλλει το έντυπο για το 2016.



Ειδικότερα όσοι αιτούντες θέλουν να ενημερωθούν για την πορεία του Α21 και την έγκριση ή απόρριψη του αιτήματος χορήγησης των επιδομάτων τέκνων και πολυτεκνικών μπορούν να εισέλθουν στην εφαρμογή (gsis.gr) και να ελέγξουν εάν θα πάρουν τα επιδόματα έως το τέλος του Ιουλίου ή θα πρέπει να προβούν σε περαιτέρω ενέργειες.

Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται μέσω της αίτησης Α21 στο TAXISnet και μόνο από συγκεκριμένο browser (firefox mozilla) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα ποσά που εγκρίθηκαν ενώ για περαιτέρω λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αναμένουν το άνοιγμα της εφαρμογής του ΟΓΑ.

Οι δικαιούχοι για να λάβουν τα οικογενειακά επιδόματα (επίδομα τέκνων, πολυτεκνικά επιδόματα) από τον ΟΓΑ έως το τέλος του Ιουλίου σύμφωνα με τον Οργανισμό θα έπρεπε έως τις 26 Ιουνίου να έχουν κάνει την αίτηση Α21 που συνεπάγεται και την υποβολή φορολογικής δήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις