Η πολυτελής έκδοση του νέου Kuga

Η πολυτελής έκδοση του νέου Kuga

Ένα ακόμη μοντέλο της Ford θα «φορέσει» την ενδυμασία Vignale, που συνδυάζει το στιλ με τον πλούσιο εξοπλισμό.

Η πολυτελής έκδοση του μεσαίου SUV θα τεθεί προς πώληση στην Ευρώπη μέσα στους επόμενους μήνες. Ήδη είναι διαθέσιμα προς παραγγελία τα Mondeo και S-MAX Vignale, ενώ σύντομα στις εκθέσεις της Ford θα βρεθεί και το Edge Vignale.

Το πολυτελές Kuga θα κατασκευάζεται στο Vignale Centre, στη Βαλένθια της Ισπανίας. Λανσάρεται σε ένα ιδιαίτερο χρώμα, το Milano Grigio με ροζ χρωματινό τόνο, τη χαρακτηριστική μάσκα Vignale και λεπτομέρειες από χρώμιο. Το δέρμα κυριαρχεί στην καμπίνα των επιβατών, τόσο στα καθίσματα όσο και στο ταμπλό και το εσωτερικό των θυρών.

Το Kuga Vignale θα είναι διαθέσιμο με τους εξής κινητήρες της Ford: τον 1.5 EcoBoost με 150 PS και 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, τον 1.5 EcoBoost 182 PS με αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση, τον 2λιτρο TDCi 150 PS (μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο και επιλογή ανάμεσα σε κίνηση μπροστά ή 4×4), το 2.0 TDCi 180 PS (στάνταρ με Intelligent All Wheel Drive).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις