Τσακαλώτος: Το Brexit μας προκαλεί ανησυχία

Τσακαλώτος: Το Brexit μας προκαλεί ανησυχία

«Το Brexit δημιουργεί ασάφειες και αβεβαιότητες για την Ευρωπαϊκή οικονομία», ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας σήμερα ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο υπουργός Οικονομικών δεν έκρυψε την ανησυχία του για τις επιπτώσεις του Brexit στην ευρωπαϊκή οικονομία και έσπευσε να επισημάνει ότι θα πρέπει προσεκτικά να εξεταστούν και οι επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία.

Σημείωσε, μάλιστα, ότι δεν μπαίνει θέμα Grexit. Ο κ. Τσακαλώτος υπογράμμισε επίσης ότι το Brexit ναι μεν δημιουργεί αβεβαιότητες για την ευρωπαϊκή οικονομία, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και τη δυνατότητα να ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση για τις φυγόκεντρες δυνάμεις.

Ο υπουργός συμφώνησε με όσα ανέφερε και ο Πρωθυπουργός, ότι δηλαδή, απέναντι στο περισσότερη ή λιγότερη Ευρώπη, εκείνο που χρειαζόμαστε είναι μια καλύτερη και πιο δημοκρατική Ευρώπη.

Υπογράμμισε επίσης την ανάγκη στο συνέδριο να υπάρξουν θεματικές ώστε να ξεκαθαρίσει πως εννοεί η κυβέρνηση την ανάπτυξη.



Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις